Vinstage vol III 18.8.2018

Vinstage nostaa vanhan designin lavalle jo kolmannen kerran!

Elokuisena lauantaina, 18.8.18 VINSTAGE palaa Hiedanrantaan! Voit poimia ideoita tai yksilöllisiä tuotteita kotiin, asusteiden täydennykseksi, kokoelman jatkeeksi tai vain fiilistellä joukon jatkona. Tänä vuonna Vinstage ja Hiedanrannan Puutarhajuhlat ovat samaan aikaan ja tarjoavat huikean kattauksen mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin!

INSPIROIDU

Elokuun pimenevät illat kohdistavat katseet kotiin. Nyt on aika koristaa koti sesongin mukaisesti. Juuri tähän Vinstage tuo mahdollisuuden tuomalla yhteen kattauksen, josta löytyy jotain jokaisen makuun - huonekaluista pientavaroihin, asusteista keräilyaarteisiin.

NAUTISKELE

 Vinstagen aikana Kuivaamossa soi mukaansa tempaava musiikki ja sen suojista löytyy maukasta pikkupurtavaa sekä virvokkeita moneen makuun. Voit nauttia herkuista paikan päällä, täyttää picnic-korin tai poimia tuliaisiksi kotiin. 

FIILISTELE

Tule täydentämään tiedonjanoa tai poimimaan vinkkejä - Vinstage tarjoaa  tuotteita, joilla on tarina takanaan sekä kauppiaita, jotka tekevät työtänsä suurella sydämellä.  Näistä palasista syntyy Vinstage - täynnä merkityksellistä sisältöä, lopputuloksena unohtumaton tapahtuma.

Miksikö tulla Vinstageen?

MILJÖÖ

Hiedanrannan teollisuusmiljöö kutsuu sinut tutustumaan urbaaniin ympäristöön. Puutarhajuhlilla 18.8. näkemistä ja kokemista riittää koko päiväksi.

PAIKKA

Kuivaamon industrial-tyylinen tunnelma osaa yllättää. Rouheus tekee siitä ainutlaatuisen tapahtumapaikan!

TUOTTEET

Ihanat tuotteet, joista useat ovat uniikkeja. "Aarteiden" löytämiseen liittyy erityistä riemua ja monipuoliset valikoimat pitävät mielenkiinnon yllä!

YRITYKSET

Upeat yritykset, joista jokainen seisoo ylpeästi tuotteidensa takana. Täällä hyvää palvelua ei tarvitse etsiä ja kotiinkuljetuskin saadaan tarvittaessa järjestymään!

FIILIS

Positiivinen fiilis on osa onnistunutta tapahtumaa, tätä edesauttavat rauhoittava musiikki ja leikkipaikka lapsille! Tule tapaamaan tuttuja tai heittäydy juttusille vieraiden kanssa.

TYYLI

Kauniisti somistettu osasto kutsuu tutustumaan tuotteisiin tarkemmin.  Tule nauttimaan visuaalisista inspiraatioista rajattomasti!

VAPAA PÄÄSY

Vierailu Vinstagessa tai Hiedanrannan Puutarhajuhlilla on täysin ilmaista. Iloista puheensorinaa ja hauskoja tarinoita voi kuunnella kauemminkin!

HELPPOUS

Hiedanrantaan voi saapua jalan, pyörällä, bussilla, omalla autolla tai järviteitse. Vinstagessa voit maksaa ostoksesi käteisellä tai kortilla.

Messuilla mukana (päivittyy)

No Post found

Yhteistyössä


www.popupvintage.fi


www.kuivaamo.fi


www.valiaikainenhiedanranta.fi