Valoa pimeyteen

Tunnelmavalaistu Kuivaamo tarjoaa piristävän lähtölaukauksen jouluun!

Tarjolla yksilöllisiä tuotteita kodin kaunistukseksi, loppuvuoden juhliin ja läheisten lahjoiksi. Pääosassa vintage, vanha design ja antiikki, joiden tarjontaa on höystetty sopivasti uudella designilla, kierrätetyillä ja käsintehdyillä tuotteilla. Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Nauti tunnelmasta

Joulunalus on kiireistä aikaa, juuri tähän 'Valoa Pimeyteen' tarjoaa helpotusta. Voit poimia kodin sisustustuotteet tai yksilölliset lahjat yhdestä paikasta. Voit nauttia leppoisasta tunnelmasta ja hyväntuulisista ihmisistä. Voit inspiroitua esimerkeistä tai vain tarinoista tavaroiden takana.

Nauti herkuista

Maistuva pikkupurtava kruunaa täydellisen ostosretken. Voit nauttia katukeittiön tarjoaman kevyen lounaan tai bistron maistuvat kakkukahvit. Voit poimia herkkuja kotiinviemisiksi tai juhlakauden vierailujen tuliaisiksi.

Osallistu kilpailuun

"Kaunein kuusi"-kisa tarjoaa uudenlaisia inspiraatioita kotikuusen koristeluun. Sisustusalan ammattilaiset ovat koristaneet kuusia eri tyylein, klassisesta käsintehtyyn! Voit ottaa osaa äänestykseen ja voittaa kuusen omaksesi!

Onko vielä muita syitä vierailla tapahtumassa?

1

Hiedanrannan teollisuusmiljöö kutsuu sinut kävelylle urbaaniin ympäristöön. Täältä löytyy aina jotain uutta katseltavaa, alue muuttuu koko ajan!

2

Kuivaamon industrial-tyylinen tunnelma lumoaa ja Valoa Pimeyteen -tunnelmavalot tekevät siitä ainutlaatuisen tapahtumapaikan!

3

Ihanat tuotteet, joista useat ovat uniikkeja, eivätkä ole saatavilla mistään muualla. "Aarteiden" löytämiseen liittyy erityistä riemua ja monipuoliset valikoimat pitävät mielenkiinnon yllä!

4

Upeat yritykset, joista jokainen seisoo ylpeästi tuotteidensa takana. Täällä hyvää palvelua ei tarvitse etsiä ja kotiinkuljetuskin saadaan tarvittaessa järjestymään!

5

Positiivinen fiilis on osa onnistunutta tapahtumaa, tätä edesauttavat rauhoittava musiikki ja lastenleikkipaikka! Tule tapaamaan tuttuja tai heittäydy juttusille vieraiden kanssa.

6

Kauniisti somistetut osastot ja "kaunein kuusi" -äänestys tarjoavat monenlaista inspiraatioita, ihan ilmaiseksi!

7

Tapahtuma on täysin ilmainen. Iloista puheensorinaa ja hauskoja tarinoita voi kuunnella kauemminkin!

8

Tapahtumassa voi maksaa myös kortilla.

Messuilla mukana

Yhteistyössä


www.popupvintage.fi


www.kuivaamo.fi


www.valiaikainenhiedanranta.fi