MESSUILLE näytteilleasettajaksi tai esiintymislavalle?

www.VINSTAGE.fi:n kunnianhimoinen tavoite on yhdistää Suomen mielenkiintoisimmat vintage designin ammattilaiset yhden klikkauksen päähän. Tuomme uniikit aarteet päivänvaloon ja helposti sisustajan ja keräilijän saataville, ensin messuilla ja sitten moniverkkokaupassa.

Miksi? Haluamme vastata nykyasiakkaan tarpeisiin juhlistaen samalla ”Suomi 100” -vuotta nostamalla alan arvostusta ja parantamalla sen näkyvyyttä.

Uskotko yhteistyön voimaan, omaatko monipuolista tietotaitoa ja asian- tuntemusta ja olet yritys, jolla on intohimo vintage designia kohtaan. ETSIMME yrityksiä, jotka tarjoavat eri tyylisiä ja ikäisiä vintagen, vanha designin, antiikin tuotteita sekä näihin liittyviä:

*oheispalveluja, mm. sisustussunnittelu, esineiden kunnostus
*oheis- tai liitännäistuotteita, mm. sisustusmateriaalit, tarvikkeet, varaosat, laitteet
*alan tapahtumajärjestäjiä, mm. messut, näyttelyt, kurssit, vierailu- kohteet
*alan julkaisuja, mm. lehdet, kirjat, blogit

Jos haluat kuulla lisää messuista ta moniverkkokaupasta, ota yhteyttä jo tänään.

Pop Up Vintage Finland Oy

Jaana Alila
+358 40 588 5658
hello@popupvintage.fi
www.popupvintage.fi

Exponova - messujen tekninen toteutus

Torsti Nieminen
+358 44 575 8056
torsti.nieminen@exponova.fi
www.exponova.fi

MONIVERKKOKAUPPA TYÖN ALLA

VINSTAGE tulee tarjoamaan uuden, urbaanin tavan shoppailla ekologista vintagea, trendikästä vanhaa designia ja yksilöllistä antiikkia.

Jos näiden etsiminen on tuntunut aiemmin työläältä, pian voit klikata www.VINSTAGE.fi ja aloittaa aarteenetsinnän.

Kesän aikana rakentuu portaali, josta löydät kaiken tarpeellisen vintage-tyyliseen sisustamiseen – uniikit tuotteet, luotettavat yritykset sekä parhaat palvelut. Samalla voit lukea alan trendeistä, mielenkiintoisimmista julkaisuista sekä vierailun arvoisista tapahtumista.

Ennen elokuista Vinstage-tapahtumaa Tampereella pääset maistelemaan ”livenä” mitä kaikkea on luvassa. Valitse itse haluatko shoppailla suoraan kotisohvalta, ottaa yhteyttä yritykseen vai vierailla itse myymälässä. Vintage-tuotteiden löytäminen helpottuu ja ostamisesta tulee huoletonta, sillä sinua tulevat palvelemaan alan ammattilaiset.

Kiinnostuitko? Seuraa Vinstagen rakentumista, pala palalta Facebookista ja Instagramista.