Antiikki & Design | Plaza

HELSINKI

www [ A&D | Plaza ]

fb A&D | Plaza ]

Antiikki & Design

Lukijoitamme yhdistää intohimo vanhoihin, kauniisiin tavaroihin. Sisustajalle tarjoamme inspiraatiota modernin ja klassisen yhdistämiseen. Opastamme vanhan asunnon kunnostajaa tavoittamaan ajan hengen. Kulttuurimatkailijan viemme sekä nojatuolimatkoille että lukijamatkoille. Uudistunut lehti antaa entistä enemmän sivuja 1950–70-luvun designin helmille.

Plaza Koti

Suomen tyylikkäin sisustuslehti Plaza Koti tarjoaa moderneja sisustusideoita niin kodinlaittajalle kuin ammattilaiselle. Jokaisessa numerossa esitellään tyylikkäitä koteja, uusinta muotoilua ja runsaasti shoppailuvinkkejä. Kaunis ja inspiroiva Plaza Koti -lehti sekä aktiivinen, ostokykyinen lukijaryhmä takaavat varman kohteen ilmoittajille.