Katja Koo

LEMPÄÄLÄ
KatjaKoo on uusi ja uniikki kestävän kehityksen yritys Lempäälästä. Se työllistää läpinäkyvästi Afrikan vähäosaisia naisia sisustustuotteiden valmistamisen parissa ja tukee samalla kehitysmaiden työllisyystilannetta paikan päällä.
 
Yrityksen tuotevalikoima on työn alla ja sen ekologisesti valmistetut, 100% aitoa afrikkalaista perinnekäsityötä edustavat tuotteet, tuovat kotiisi yksilöllisyyttä, mutta myös käsityötaitajien kasvot tuotteiden takana. Värikkäillä sisustustuotteilla voit luoda monimuotoisuutta ja boheemiutta skandinaavisen sisustuksen rinnalle - mitkä tuotteista kiinnostaisivat sinua?
 
Kaiken takana on rakkaus sisustamiseen ja halu auttaa Afrikan köyhimpiä suomalaisen yrittäjyyden ja tietotaidon keinoin. Voit pyytää KatjaKoon messuille, kouluille, kokouksiin ja koulutuksiin kertomaan lisää aatteesta, joka tukee kehitysmaiden ihmisiä selviämään omineen siellä, missä heidän todellinen kotinsa on.